Dag 1: vanuit Vinkeveen naar Porto

Buienradar was de afgelopen dagen mijn beste vriend en ik ben op alle regen, kou en zon voorbereid. Gisteren zijn we vertrokken naar Vinkeveen en vandaag ben ik gaan vliegen naar Porto. Het eerste dat ik vanmorgen deed, was het weerbericht in Tui van morgen checken en zo te zien, wordt het fijn wandelweer! De regen in Porto is gelijk wat minder erg; ik hoef vanavond alleen naar een restaurant te wandelen 😉🍷

De tocht morgen is een korte; 15km. Het leek me een goede afstand om mee te beginnen. Ik loop naar O Porrino en slaap ik slaap daar luxe in een pensioen; ik heb een eigen kamer. De nachten erna wordt afzien in stapelbedden in gemengde slaapzalen. Ik heb gelukkig oordoppen bij mij. 💤💤💤💤💤

Ik heb me voorgenomen alle leuke dingen die ik tegen kom te fotograferen en ja hoor, de eerste kwam ik al in het vliegtuig tegen 😊

De reis naar Porto duurde langer dan ik dacht doordat ik Eefentjes wel vergat dat er een uur tijdsverschil is t.o.v. Nederland. Blond van binnen he 😉
Vanaf het vliegveld een half uurtje met de metro naar de stad en toen 10 min naar het hostel gelopen waar ik in het café ernaast moest vragen hoe ik binnen kon komen. Echt: ik ben in New York en Berlijn en op zoveel andere plekken geweest maar zo in mijn eentje komt er toch iets naïefs in mij naar boven hoor!

Na het inchecken bij het hostel ben ik rond gaan lopen en echt: Porto ❤️❤️❤️ Ik neig naar teruggaan na Santiago. Heerlijk gegeten en gedronken voor 20euro link volgt 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *