Ironie ten top

Het nachtleven gaat volledig van het slot, de uitnodigingen voor events en evenementen slaan me om de oren en er staan ook nog aardig wat bevroren tickets in mijn mailbox. Bovenop dit alles word ik aankomend weekend gevaccineerd met Janssen. Voel je hem al aankomen?

Ik kan helemaal niet uit quarantaine komen! Ik heb de komende weekenden qualitytime met kindlief die afscheid neemt van de basisschool en met wie ik nog een weekendje wegga voordat we elkaar vijf weken niet zien. Je snapt: ik kan het niet over mijn hart verkrijgen hem uit logeren te sturen zodat mama een nachtje wil dansen. Nu Eefentjes Niet.

Ik doe er nog een schepje bovenop want na die weken met hem, vertrek ik op roadtrip richting Spanje. Ja; tijdens praktisch ALLE feesten en evenementen waar ik tickets voor heb. HOE DAN!

Toch Eefentjes Wel een geheimpje: ik vind het he-le-maal niet erg! Ik verleng mijn zelfquarantaine gewoon vrijwillig met acht weken extra. Voor mij dus geen dansen met Janssen: gevalletje ironie ten top šŸ˜‰

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *