restaurant Taj Mahal – deal voor Livingsocial (2012)

De hype van de Bollywoodfilms nog niet helemaal begrepen? Geen paniek! De hoffelijke bediening in restaurant Taj mahal verrast jou met een heerlijk menu voor 2 personen voor slechts €15.00 ter waarde van €45.00. Begin je avond met een verrassende cocktail, maak een keuze uit het menu vol kleurrijke voorgerechten als papperdam met munt en mangochutney en sluit af met bijvoorbeeld een overheerlijke curry met rijst en naan.
Laat je in het restaurant omringen door afbeeldingen van dit ‘Paleis van de kroon’; een van de zeven moderne wereldwonderen of kies een plekje uit op het terras aan het Marie Heinekenplaan, vernoemd naar de dochter van de bierbrouwerij, gevestigd om de hoek waar je een ware experience kan ondergaan.
De altijd vriendelijke en kundige bediening beantwoordt graag jouw vragen en draagt bij aan een authentiek Indiase eetbelevenis die je nog lang zal herinneren. Vergeet niet je makkelijke schoenen aan te trekken want deze deal zorgt ervoor dat jij heupwiegend de straten van De Pijp in Amsterdam van een Bollywoodglans voorziet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *