Wie is Nu Eefentjes Niet?

Sommigen die mij niet IRL kennen, denkt dat Eefentjes mijn volledige naam is maar in werkelijkheid heet ik ‘gewoon’ Eva. Eefentjes Niet is ontstaan doordat ik op social media een alias wilde. Ik stond toentertijd voor de klas en het allerlaatste dat ik wilde, was dat leerlingen mij zouden vinden. Leuk; de docente in bikini op het strand in Kroatië. Ik bedacht een naam bestaande uit mijn initialen: EW ; Eefentjes Wel.

Ruim 1,5 jaar geleden ging ik onderuit en belandde ik in een flinke burn-out. Eefentjes Wel paste daar niet echt bij en dus bedacht ik Nu Eefentjes Niet voor het blog dat ik wilde schrijven. Ik had niet durven geloven dat ik op feestjes en festivals aangesproken zou worden als Eefentjes; leuk is het wel!

Ik ben 44, alleenstaande moeder van 2 zoons en ben op zoek naar het hoe en wat in mijn nieuwe leven na mijn burn-out. Ik schrijf over de dingen die mij bezig houden: mijn burn-out, mijn inzichten, mijn reizen, recepten die ik maak en nog veel meer.

Ik hoop dat je plezier aan mij blogs hebt, misschien geeft het je zelfs een beetje steun of herken je je in de inzichten die ik opdoe. Hoe dan ook: Welkom!